Festivitatea de premiere a echipei FC Sîngerei în cadrul Campionatul republicii la fotbal, ediția 2014 – 2015, divizia “B”, seria Nord

Sîmbătă, 5 septembrie curent, la complexul sportiv „Olimpiada-80” a avut loc festivitatea de premiere a echipei de fotbal FC Sîngerei, care s-a învrednicit de locul trei și medalii de bronz în cadrul Campionatului republicii la fotbal, ediția 2014 – 2015, divizia “B”, seria Nord.

Printre invitații speciali ai evenimentului se numără Ruslan Berzoi – vicepreședintele Federației moldovenești de fotbal, Nicolae Bunea – Manager Oficiul teritorial de dezvoltare Nord, Vasili Marandiuc – Președintele raionului, Mihail Bîrsan – Vicepreședintele raionului, Ion Bîrsanu – șef adjunct al oficiului teritorial Bălți al Cancelarie de Stat.

Președintele raionului a adresat un cuvânt de felicitare talentaților fotbaliști, aliniați la marginea terenului de joc și a oferit echipei un premiu bănesc în valoare de 5.000 de lei. Ruslan Berzoi, în fața a sute de susținători a decorat fotbaliștii cu medalii de bronz și a înmânat un set de mingi de fotbal. De asemenea, au primit câte o medalie Andrei Burcovschi și Eugen Cucoș – antrenorii echipei, medicul Igor Roșca, Vasili Marandiuc – Președintele raionului, Mihail Bîrsan – vicepreședintele raionului, Ion Bîrsanu – șef adjunct al oficiului teritorial Bălți al Cancelarie de Stat, Viorel Onceanu – șef Serviciul Tineret și Sport din cadrul Consiliului raional, consilierul raional Vasile Grăjdieru.

În cadrul festivității de premiere, momentul culminant l-a constituit înmânarea Cupei campionatului. Aceasta i-a fost oferită căpitanului echipei Gheorghe Cazac, în cele din urmă trecând prin mâinile fiecărui jucător.

Evenimentul de la Sîngerei s-a finalizat cu primul meci din cadrul Campionatului republicii la fotbal, divizia “B”, seria Nord, ediția 2015 – 2016. Meciul dintre FC Sîngerei și FC Florești s-a încheiat cu scorul 2:2.